Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر ارتباطات وفناوری اطلاعات با حمایت از راه اندازی نرم افزار پرداخت و عملیات بانکی از طریق شبکه اجتماعی ایرانی گفت: راه اندازی نرم افزار «بله» که امکان پرداخت و درخواست پول برروی شبکه اجتماعی را فراهم کرد، نیاز ضروری مردم است و از آن مثل کارت های شتاب استقبال می شود. به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران، واعظی در جریان بازدید از غرفه هلدینگ سداد در بیست و سومین نمایشگاه الکامپ گفت: راه اندازی شبکه های اجتماعی بومی بویژه شبکه های پرداخت از برنامه هایی است که وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به جد پیگیر و حامی آن است، زیرا مزایای بسیار زیادی از نظر حریم خصوصی و مسائل اقتصادی برای مردم دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به اینکه شرکت داده ورزی سداد درتولید نرم افزارها وشبکه های اجتماعی بومی کارهای خوبی انجام داده است، افزود: مزیت شبکه اجتماعی « https://bale.ai» نسبت به سایر شبکه های اجتماعی دراین است که این نرم افزار به گونه ای طراحی شده که موضوع پرداخت در درون آن تعریف شده است؛ این موضوع در دنیای امروز به عنوان یکی از خدمات ارزش افزوده است که مردم باید از آن بهره مند باشند.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: یکی از کارهایی که به پرداخت از طریق موبایل کمک می کند، شبکه «بله» است که با حمایت بانک ملی و پشتیبانی هلدینگ داده ورزی سداد و به همت نخبگان جوان کشور راه اندازی شده است.
واعظی افزود: جا دارد از بانک ملی ایران به خاطر اینکه شبکه «بله» را نخست برای مشتریانش فعال کرد و امروز نیز با تعدادی ازبانک ها همکاری دو جانبه ای را شروع کرده است قدردانی کنم.
وی اضافه کرد: راه اندازی این نرم افزار پرداخت و درخواست پول درشبکه اجتماعی ایرانی، شروع خوبی است که امیداوریم برای همه بانک ها همچون شتاب در بستر شبکه اجتماعی فراگیر شود.
عضو شورای عالی فضای مجازی کشور گفت: از آنجا که بانک ملی ایران نسبت به مشتریان خود و امنیت پول مردم و مسائل امنیتی آن حساسیت دارد، قطعا باید بانک مرکزی به این موضوع توجه داشت باشد.
واعظی با اشاره به رسانه ای شدن شبکه اجتماعی ایرانی پرداخت اظهارداشت: شبکه اجتماعی «بله» حتما باید به گونه ای فراگیر شود که مانند کارت های شتاب بتوانند همه مردم به آسانی استفاده کنند و ما کمک خواهیم کرد که این شبکه خوب پشتیبانی شود تا از این طریق بسیاری از مشکلات مردم در حوزه فناوری اطلاعات و بانکداری نوین حل شود.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات توجه به نیازهای امروز مردم را درحوزه فناوری اطلاعات به خصوص بانکداری نوین ضروری دانست وتصریح کرد: از همه شرکت ها، سازمان ها و مراکز پژوهشی تحقیقاتی و دانش بنیان که در گسترش حوزه شبکه اجتماعی بومی فعالند با جدیت حمایت خواهیم کرد.
در جریان بازدید واعظی از غرفه هلدینگ سداد در نمایشگاه الکامپ که نصرالله جهانگرد معاون وزیر و رئیس سازمان فناوری اطلاعات و همچنین مدیران عامل شرکت های تحت پوشش هلدینگ داده ورزی سداد حضور داشتند، فرامرز خالقی نایب رئیس و مدیرعامل این هلدینگ درباره طراحی شبکه اجتماعی پرداخت، سامانه بام بانک ملی ایران و پروژه های نرم افزاری این شرکت در حوزه بانکداری نوین توضیحاتی ارائه کرد.
در بستر نرم افزار «بله» ، علاوه بر انجام عملیات بانکی و پرداخت و درخواست پول، امکان گفت وگو، ارسال فیلم، عکس و پیام نیز برای کاربران فراهم هست.
با راه اندازی این شبکه مردم در مسافرت های خارجی خود نیز می توانند از طریق تلفن همراه عملیات پرداخت و دریافت پول داشته باشند.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۳۳۴۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷۰ درصد کشور تا پایان سال تحت پوشش فیبرنوری قرار می گیرند

عیسی زارع پور در حاشیه افتتاح پروژه فیبرنوری استان قم در گفت‌وگو با خبرنگار مهر گفت: همزمان با دور دور سفر رئیس جمهور به استان قم پروژه فیبر نوری شهر قم به همراه ۶ شهر دیگر افتتاح می‌شود و این شهرها تحت پوشش فیبر نوری قرار می‌گیرند.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: در حال حاضر ۷.۵ میلیون خانوار در کشور تحت پوشش فیبرنوری قرار دارند و تلاش می‌شود تا پایان سال این آمار به ۱۴ میلیون خانوار برسد.

زارعی پور افزود: شهروندان استان قم در صورت دادن درخواست نسبت به دریافت فیبرنوری، اوپراتورها موظف هستند طی مدت یک ماه این خدمت را به آنها ارائه دهند.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: فیبرنوری که دارای اینترنت پر سرعتی است می‌تواند جریان کسب و کارهای مجازی و همچنین فعالیت‌ها در فضای اینترنت را رونق دهد.

وی بیان کرد: با افتتاح امروز ۴۰ درصد از جمعیت کشور تحت پوشش فیبرنوری قرار گرفته و تلاش می‌شود این آمار تا پایان سال به ۷۰ درصد برسد.

زارعی پور افزود: در گام بعدی تلاش می‌شود تا مردم را نسبت به استفاده از این فناوری ترغیب کنیم تا جمعیت بیشتری بتوانند از این امکان بهره مند شوند.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اضافه کرد: در این مرحله ۴۵۰ هزار نفر در استان قم تحت پوشش فیبرنوری قرار می‌گیرند.

زارعی پور افزود: استان قم به دلیل اینکه استفاده کنندگان اینترنت در آن زیاد است فیبرنوری سرعت آپلود و دانلود را چندین برابر می‌کنند که برای آنان بسیار کاربردی تر خواهد بود.

کد خبر 6101041

دیگر خبرها

  • ۷۰ درصد کشور تا پایان سال تحت پوشش فیبرنوری قرار می گیرند
  • آیت‌الله رئیسی به قم سفر کرد
  • اهتمام بانک کشاورزی به تحقق امنیت غذایی با مشارکت مردم
  • برگزاری انتخابات شبکه‌های تخصصی سازمان‌های مردم نهاد کردستان
  • وزیر ارتباطات: اینترنت به سرعت نور می‌رسد / امیدوارم تا پایان سال، چند برند جدید موبایل ایرانی داشته باشیم
  • تبعیض در اخذ تسهیلات بانکی بین مردم و کارمندان بانک‌/ تسهیلات پرداختی به کارمندان بانک‌ها از خرداد به‌روزرسانی نشده است
  • اعضای کابینه سیزدهم در حاشیه جلسه دولت چه گفتند؟
  • وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات: ۷ شهر استان قم فردا تحت پوشش فیبر نوری قرار می‌گیرند
  • کمک فوری برای زنده ماندن پدر سرطانی و کمک به دختر یتیم
  • اتصال ۲۶۰ روستای بالای ۲۰ خانوار آذربایجان غربی به اینترنت پرسرعت